سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نیمکت آخر

ستایشگر معلمی هستم که اندیشیدن را به من آموخت نه اندیشه ها را

پول و کودک

پنج نکته درباره پول، که کودکان باید بدانند !


یه روز پسر کوچکی از مادرش می خواست  اسباب بازی گران قیمتی را بخرد و مادرش به او گفت برای این کار پول کافی نداریم.

او در پاسخ گفت : خوب برو و از بانک پول  بگیر!! شاید این جمله برای شما هم آشنا باشد.

به کودکان در هر سنی باید نکات خاصی در مورد مسائل مالی گفته شود. در این مقاله به 5 نکته جالب اشاره شده است که بهتر است به تدریج و تا حداکثر 10 سالگی بچه ها ، به آن ها آموزش داده شود.

1 -  پول از بانک به دست نمی آید بلکه برای داشتن آن بایستی کار کرد. در این مورد می توانید منبع در آمد خانواده و شغل ها را برای فرزندتان شرح دهید.

 

2 – درخت پول نداریم  !!! یعنی منابع مالی محدود هستند و تمام می شوند !

ادامه مطلب...

[ شنبه 92/4/1 ] [ 10:52 صبح ] [ شبنم موحد ]

نظر

روانشناسی کودکان،

 10 نکته در پرورش اعتماد به نفس کودک

کودک


به نظر می رسد بعضی از بچه ها با اعتماد به نفس بیشتری متولد می شوند و عده ای هم کمتر به توانایی های خودشان اعتماد دارند،

 

اما مطمئن باشید شما به عنوان پدر و مادر کودک می توانید کارهای زیادی برای او انجام دهید تا بتواند بهتر و موفق تر از قبل عمل کند بنابراین ناامید نباشید و فکر نکنید همه چیز به ذات و خصوصیات ژنتیکی کودک وابسته است، شما هم نقش بسیار مهمی در ایجاد و حفظ سلامت روحی و عاطفی کودک دارید.

در ضمن، فراموش نکنید کودکی که به خودش بیشتر اعتماد دارد، در مقابل مشکلات هم انعطاف پذیرتر بوده و بهتر واکنش نشان می دهد.

پس ابتدا نیازهای اولیه کودک را برایش فراهم کنید (سرپناه، غذا و لباس)؛ شاید این نیازها بسیار ساده و پیش پاافتاده به نظر برسد، اما باید تامین شود تا بتوان به نیازهای روحی کودک فکر کرد؛ البته بی شک این مرحله بسیار سخت تر از تامین نیازهای فیزیکی است.

شیوه های متفاوتی برای تربیت کودکان وجود دارد، ولی اغلب متخصصان می گویند رعایت دستورالعمل های زیر برای پرورش کودک و تامین نیازهای روحی او، مناسب و البته ضروری است:

1ـ در مورد مراحل رشد کودک اطلاعات کافی کسب کنید؛ اگر بدانید کودک شما در چه مرحله ای قرار دارد، توقع بیش از حد از او ندارید یا کارهایش را عجیب و غیرمعمول نمی دانید.

2ـ فرزندتان را تشویق کنید احساساتش را بیان کند؛ البته شما هم باید به احساسات و طرز فکر او احترام بگذارید. برای او توضیح دهید که همه افراد درجاتی از درد، اندوه، غصه، عصبانیت و استرس را تجربه می کنند، ولی باید علل ایجاد این احساسات را شناخته و به بهترین شکل با آنها مقابله کنند.

3ـ همیشه حواستان باشد حتی زمانی که با کودک موافق نیستید، باز هم باید با لحنی آرام صحبت کنید و اجازه دهید او با شما بحث و مشورت کند.

4ـ به صحبت های فرزندتان گوش دهید و سعی کنید برای پاسخ دادن، از کلمات و جمله هایی استفاده کنید که کودک براحتی مفهومشان را درک می کند. یادتان باشد باید او را تشویق کنید تا سوالاتش را براحتی بپرسد و در فضایی آرام در مورد آنها صحبت کند. خودتان هم باید با او روراست باشید و نشان دهید دوست دارید با کودک درباره این موضوع حرف بزنید.

5ـ بیشتر به مهارت های حل مساله ای که خودتان از آنها استفاده می کنید، دقت کرده و ببینید می توانید الگوی خوبی برای فرزندتان باشید یا نه؟ بنابراین چنانچه قادر نیستید احساسات کودک را کنترل کنید یا تغییر دهید، بهتر است از فردی متخصص کمک بگیرید.

6ـ از استعدادها و توانایی های کودک حمایت کنید و محدودیت هایش را بپذیرید. سپس باید براساس همین توانایی ها، اهداف را تعیین کنید و از کودک بخواهید در مسیر صحیح حرکت کند. هیچ وقت نباید فرزندتان را با سایر بچه ها مقایسه کنید.

7ـ کودک را مستقل بار بیاورید و اجازه دهید خودش با فراز و نشیب های زندگی کنار بیاید. طوری رفتار کنید که او باور کند خودش می تواند تمام مشکلات را از سر راه بردارد.

8ـ یادتان باشد نظم و انضباط نباید وسیله ای برای تنبیه کودک باشد، بلکه باید شیوه ای باشد برای آموزش.

9ـ کودک را بدون قید و شرط دوست داشته باشید و عشق و محبت خود را به او نشان دهید. در ضمن ارزش صبر، فداکاری، بخشش و معذرت خواهی کردن را نیز برای او توضیح دهید.

10ـ هیچ وقت از فرزندتان انتظار نداشته باشید کامل و بی عیب و نقص باشد؛ پدر و مادر بودن وظیفه دشواری است که باید بدرستی از عهده آن بربیایید

باز نشر : وب سایت کودک سیتی ؛ منبع رونامه : جام جم www.jamejamonlineir



[ شنبه 92/4/1 ] [ 10:50 صبح ] [ شبنم موحد ]

نظر

ایجاد خلاقیت

چند توصیه برای پرورش خلاقیت کودکان – نکات تربیت کودکان


یکی از تفاوتهای مهم کودکان خلاق با دیگر کودکان بر خورداری از عزت نفس و داشتن اعتماد به نفس بالا است. دلیل این نکته هم واضح است، خلاقیت نیاز به  بستری پرواننده توام با ایجاد حس اعتماد و داشتن شجاعت در ابراز ایده های نو دارد و کودکانی که از عزت نفش کافی برخوردار نیستند و در محیط انضباط خشک و آهنین و بدون تشویق و ملاطفت بزرگ می شوند همیشه ترسی نهفته از اینکه مورد پذیرش قرار نگیرند و یا احیانا تنبیه شوند دارند که مانع بزرگی در مقابل خلاقیت کودکان و البته بزرگسالان است.

 

توصیه های این نوشته برای پرورش خلاقیت کودکان در خانواده، تقویت خلاقیت دانش آموزان در مدرسه و حتی  متناسبا برای موضوع خلاقیت در بزرگسالی کاربرد دارد.

توصیه اول:

برای بچه ها وقت بگذارید، با آن ها بازی کنید، برای کودکان کتاب بخوانید و با آن ها کاردستی درست کنید.

توصیه دوم :

به حرفهای بچه ها گوش دهید ولی ادای گوش دادن را در نیاورید. حتی اگر لازم باشد کار خود را متوقف کنید و به سخنان کودک توجه کنید، طوریکه او متوجه شود نظرات و ایده هایش برای شما مهم است و جرات ابراز نظر پیدا کند.

توصیه سوم:

کودک را به خاطر ناتوانی در انجام امور سرزنش نکنید. کودکان تا سنین 7 سالگی برای کارهای روزمره نیاز به کمک دارند و قادر به انجام امور بدون عیب و نقص نیستند.

برای اینکه توقعات مناسبی از فرزندتان داشته باشید،  مراحل رشد کودک  را مطالعه کنید.

توصیه چهارم:

همیشه به دنبال فرصتی برای تشویق کودک و تقویت اعتماد به نفسش بگردید. کودکانی که تشویق می شوند احساس تعلق و امنیت بیشتری دارند و جرات ابراز ایده های نو وخلاقیت را پیدا می کنند.

 

توصیه پنجم:

هرگز کودکتان را با دیگران مقایسه مثبت یا منفی نکنید. بهتر است از کودکی به او بیاموزید خداوند انسان ها را با توانمندی های متفاوتی خلق کرده و همه قابل احترام هستند. احساس حقارت و غرور هر دو مخرب و ناشایسته هستند و مقایسه کودک با اطرافیان یکی از این دو حس را در کودک تقویت خواهد کرد.

 

توصیه آخر:

تعداد باید و نباید ها و الگوهای آهنین و بدون انعطاف را برای کودک حداقل کنید. کودکانی که در فضای امر و نهی دائمی بزرگ می شوند یاد می گیرند برای اینکه مورد پذیرش و تشویق قرار گیرند فقط از الگوهای از پیش تعیین شده تابعیت کنند و در چنین شرایطی نمی توان انتظار بروز ایده های نو و خلاقیت را داشت.

امیوداریم با شناخت عوامل و روشهای تقویت و پرورش خلاقیت کودکان و شناخت موانع پرورش کودکان خلاق، بتوانید به پرورش کودکان خلاق و نوآور و بزرگسالان موفق آینده کمک کنید.

تالیف : وب سایت  کودک سیتی ،  منبع تصاویرسایتdrycleaningandbeyond.com

کپی برداری فقط با  ذکر نام  و لینک سایت کودک سیتی مجاز است.



[ شنبه 92/4/1 ] [ 10:47 صبح ] [ شبنم موحد ]

نظر

دانلود موسیقی کودکانه و شعر یک نفر می آید برای امام زمان

دانلود موسیقی کودکانه و شعر یک نفر می آید برای امام زمان

شعر کودکانه

شعر زیبای کودکانه به همراه موسیقی یک نفر می آید، را در ادامه بخوانید و بشنوید. این شعر برای کودکان سنین مهد کودک ، پیش دبستان و دوره ابتدایی مناسب است:

 

شعر کودکانه یک نفر می آید

 

مادرم می گوید

یک نفر در راه است

از صدای پایش

دل من آگاه است

 

وقتی او می آید

قاصدک می خندد

راه های غم را

بر همه می بندد

 

ابرها می بارد

چشمه ها می جوشد

هر درختی در باغ

رخت نو می پوشد

 

مادرم می گوید

روی ماهش زیباست

گر چه از او دوریم

او همیشه با ماست

 

برای گوش دادن به این موزیک کودکانه، روی لینک زیر کلیک نمایید و

برای دانلود موزیک / موسیقی کودکانه شعر خورشید خانم، روی لینک زیر کلیک راست کرده و گزینه save  را انتخاب کنید:

لینک دانلود :مدرک داشتن

www.koodakcity.com/wp-content/uploads/2013/06/Sher-Yek-Nafar-KoodakCity.com_.mp3

 

  ادامه مطلب...

[ شنبه 92/4/1 ] [ 10:42 صبح ] [ شبنم موحد ]

نظر

<< مطالب جدیدتر ::

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه

الکسا