نرم افزارسلام یک نرم افزار پیام رسان و یک شبکه اجتمایی صددرصد ایرانی است که فعالیت رسمی خود را به تازگی آغاز کرده است
این نرم افزار به همت اساتید و دانشجویان پژوهشکده فضای مجازی ایجاد گردیده است لذا با استفاده از این نرم افزار ایرانی میتوانیم به حذف دائمی شبکه های اجتماعی و پیام رسان غیر ایرانی همچون وایبر و تلگرام و ...کمک نماییم.
این نرم افزار با قدرت گرافیکی بالا و سرعت در ارسال داده ها اعم از فیلم و عکس و پیام ؛ ترکیبی از تلگرام و اینستاگرام میباشد .
از کاربرد های اساسی این نرم افزار این است که کاربر بجای استفاده از دو نرم افزار به صورت مجزا از یک نرم افزار استفاده میکند.
این نرم افزار دارای بخش های متنوعی میباشد که جذابیت آن را در میان کاربران افزایش میدهد که شامل : چت گروهی ،چت خصوصی ،اشتراک گذاری تصاویر با دیگر کاربران و دارای امنیت بیشتری نسبت به سایر برنامه های مشابه خود است. بدین منظور با امنیت و اطمینان بیشتری میتوان از آن استفاده کرد.
شما کاربران گرامی میتوانید از دو طریق این نرم افزار را دریافت نمایید
از طریق سامانه 10005868
ازطریق لینک زیر:
http://salamup.com/sp6.apk
پ.ن:
لینک فوق را با استفاده از مرورگر اندویید تلفن همراه خود باز و یا ورژن قدیمی این نرم افزار را از طریق لینک زیر دانلود کنید
[ شنبه 94/8/30 ] [ 9:33 صبح ] [ شبنم موحد ]
بسیجی یعنی....
قاسم سلیمانی
[ پنج شنبه 94/8/28 ] [ 12:33 عصر ] [ شبنم موحد ]
همه ما از کودکی هایمان به دنیای شیرین و رویایی و زیبایی یاد می کنیم که در آن همه چیز عالی و خوب بود نه از کسی دلگیر بودیم و نه کسی از ما ...مثل دنیای بزرگسالیمان نبود و نه قهر و دعوایی بود نه اینکه کسی باشد که بخواهد چک ما را برگشت بزند و برایمان دردسر درست کند
اما وقتی دقیق فکر می کنیم می بینم که در دوران کودکی چقد شیطنت داشتیم و با خواهر یا برادر های خودمان چقدر دعوا می کردیم .
اصلا خواهر و برادری هستند که دعوا نکنند؟
اصلا چرا دعوا می کنند؟
این دعوا های کودکی تاثیری بر رفتار آنها در بزرگسالی دارد ؟
در این مقاله کوتاه به بررسی بعضی از دلایل اختلافات دوران کودکی می رسم .
در دوران کودکی نیازی نیست که دلیل خاصی برای دعواها داشته باشند ، دعوا می تواند هیچ دلیل خاصی نداشته باشد و کوچک ترین اختلاف ساده میتواند شروع کننده بسیاری از دعوا های آنها باشد.
لازم به ذکراست که جای هیچ گونه نگرانی نیست ، زیرا به همان سرعت که دعوا شروع می شود به همان سرعت نیز پایان مییابد.پس بهتر است والین در دعوا های آنها دخالتی نکنند و روابط بین آنها را خدشه دار نکنند.
در مرحله اول این بحث مد نظر است که به تفاوت های شخصیتی کودک توجه کنید تمام کودکان با هم تفاوت هایی را دارند حتی اگر در یک خانواده متو لد و یا رشد پیدا کرده باشند . اما وظیفه ما به عنوان پدر و مادر این است که به انها بگوییم که در هر شرایطی باید به هم احترام بگذارند و برای هم ارزش قائل باشند و سعی کنند اختلافات خود را از راهی جز خشونت و دعوا حل نمایند .
نکات اساسی دراین مسئله این است که اگر والدین در حل اختلافات و مشکلات بین خودشان از دعوا و بحث استفاه نکنند فرزندان هم الگو برداری میکنند.
مرحله دوم : برای همه ما پیش امده است که پدر و مادرمان برای ما و خواهر یا بردارمان یک وسیله مشترک بخرن و به ما بگویند این واسه هردوی شماست...بله این تجربه مشترکی است بین همه ما ...خب این وسایل مشترک ممکن است خراب و یا شکسته شوند ..پس چه خوب است ما به عنوان والدین جانبداری های بی مورد نکنیم و همیشه به عدالت رفتار کنیم
مرحله سوم :
کودکان عاشق تعریف و تمجید هستند پس برای تعرف و تمجدید کرن آنها تفاوت قائل نشوید و از هردوی انها تعریف کنید
پ.ن1:
جمله ای از کودکی هام یادم نمیره قهر قهر تا قیامت هستش
آخی ...چقدر زود قیامت اون قهر ها به سر می آومد و زود آشتی میکردیم
پ.ن 2:
پیامبر اکرم (ص) 5 خصلت در رفتار کودکان رو خیلی دوست دارن که یکی از اونها اینکه " کودکان دعوا میکنند اما کینه ندارند"
به نظرشما چه چیزهای دیگری باعث دعواهای بین خواهر و برادر ها می شود ...تجربات خودرا با ما در میان بگذارید ...
[ شنبه 94/8/23 ] [ 11:47 صبح ] [ شبنم موحد ]
[ دوشنبه 94/8/11 ] [ 6:49 عصر ] [ شبنم موحد ]
[ دوشنبه 94/8/11 ] [ 6:49 عصر ] [ شبنم موحد ]
حادثه تلخ منا بهمعنای واقعی کلمه عید را عزا کرد. چندصد نفر حاجیان، مظلومانه [و] ای بسا عدّهای با زبان تشنه از دنیا رفتند.
[ یکشنبه 94/8/10 ] [ 11:25 عصر ] [ شبنم موحد ]
نام کودکی یاد آور دوران کودکی ها و بازی هایش است ؛ یاد آور شادی ها و تمامی هیجاناتی که تنها با بازی تخلیه میشد.
امروزه و در دنیایی که خانواده های مرفه بهترین وسایل بازی : اعم از کامپیوتر و لب تاب و .. را برای کودکان خود فراهم می سازند اما به کلی فراموش کرده اند که با دستان خود به روح و جسم کودک و فرزند خود آسیب می زنند و آنها را ضعیف و کمرو و خجالتی بار می آورند .
تمام کودکی های ما در محیط بیرون از منزل و در کنار دوستان و هم بازی هایمان گذشت و در همان خاله بازی های کودکانه اساس زندگی اجتماعی را آموختیم و یاد گرفتیم که چگونه زندگی کنیم . بدون شک تمام آن بازی ها هدفی خاص را دنبال می کردند و می کنند.
از نظر پیاژه که یک روانشناس همه فن حریف در زمینه کودک می باشد ، بازی ها را سه نوع اساسی تقسیم بندی کرده است که از بهترین آن ها که امروز هم رو به فراموشی است نام برده که بازی های " نمادین" یا " رمزی" نام دارند .
این نوع بازی از آن جهت مهم می باشد که علاوه بر اینکه فردی و اجتماعی بودن آن هنوز قابل تمیز دادن نیست معمولا نیازمند فکر و عنصر های تصوری می باشد که قدرت تخیل کودک را افزایش می دهد و خلاقیت را که یک اصل اساسی برای کودک است را افزایش می دهد ، پس می توان این نوع بازی را " نقطه اوج بازی های کودکانه " نام برد .
بازی های نمادین بیش از هر بازی دیگری در زندگی اجتماعی کودک نقش دارد و در پرورش روحی و جسمی او تاثیر بسزایی دارد ، زیرا که دنیای کودک با دنیای بزرگتر ها بسیار متفاوت است و درک درستی از آنها ندارد و نقش ها را نمی شناسد ، اما با بازی این خلاء ها را پر کرده و خود را با محیط سازگار می کند.
ما روزانه مشغول با انجام فعالیت هایی هستیم که می تواند سوژه های خوبی برای بازی های کودکان باشد پس چه خوب است به عنوان یک پدر و مادر بکوشیم که رفتار حسنه ای در برابر کودک داشته باشیم .
کودک به مشاجره پدر و مادرش توجه می کند و بدون شک همان ساعت و یا ساعتی بعد همان مشاجره را با عروسک هایش راه می اندازد .
کودک تمام رفتار پدر و مادرش را الگوی تمام قد رفتار ها و بازی های خود قرار میدهد و بیش از پیش از این نوع بازی که الگویی از حرکات پدر و مادر خود است لذت می برد .
نمونه هایی از بازی های نمادین در کودکان :
* غذا دادن به عروسک ها و خواباندن و محبت به آنها
* ادای حیوانات را در آوردن و چهار دست و پا راه رفتن
* سوار سدن بر چوب و صدای اسب در آوردن ( بیشتر در پسر بچه ها مشاهده می شود )
* کودک با مادرش به دکتر می رود و بعد از آن نقش دکتر را بازی می کند .
* کودکی با مشاهده یک سیرک و یا یک فیلم ترسناک ادای آنها را در می اورد و در آخر ، صحنه زخمی شدن و یا مرگ را اضافه می کند و بدین جهت ترس و دلهره ای که بادین آنها داشته است را مجسم می سازد .
امید است با دید بهتری به کودک هایمان نگاه کنیم
[ شنبه 94/8/9 ] [ 12:23 عصر ] [ شبنم موحد ]
::