برگزاری نمایشگاه عکس توسط یک آتلیه معلوم الحال وقتی که از اسم کرد سوء استفاده می کند
نمایشگاه عکسی در روزهای آینده در کرمانشاه برگزار می شود . موضوع این نمایشگاه «کرد» انتخاب شده است و در رابطه با فرهنگ کردی آثاری از هنرمندان به نمایش گذاشته خواهد شد .
هنرمندان متعددی در این نمایشگاه آثار خود را به نمایش گذاشته اند و در باب موضوع کرد و بررسی زوایای مختلف زندگی اجتماعی و فرهنگی کردی آثاری را در معرض دید عموم قرار خواهند داد .
مشکل اصلی اما انتخاب اسپانسر برای اجرای چنین کار فرهنگی می باشد ، انتخابی که انگار چارچوب مشخصی ندارد و صرف هزینه برای حضور در چنین صحنه هایی کافی است .
اسپانسر نمایشگاه عکس یکی از آتلیه های سطح شهر کرمانشاه است که نمونه کارهای متعددی را در معرض دید قرار داده است که هیچگونه سنخیتی با فرهنگ ایرانی - اسلامی مورد تاکید جامعه ندارد .
«آتلیه بیان» به عنوان اسپانسر نمایشگاه عکس کرد فعالیت می کند که نمونه های اینچنینی متعددی از کارهای خود را در صفحات اینترنتی منتشر کرده است .
عکس هایی که در منظر عموم به عنوان عکس های غیراخلاقی شناخته می شود و متاسفانه توسط آتلیه در صفحات اینترنتی منتشر و پخش شده است .
متاسفانه با میدان دادن به چنین آتلیه هایی برای ورود به عرصه های فرهنگی و هنری و تبلیغ هرچه بیشتر کارهای خود در لوای برپایی نمایشگاه های اینچنینی ، ناخواسته به ترویج بی اخلاقی هایی اینچنیی دامن زده می شود که مطمئنا در شان جامعه اسلامی ایران نخواهد بود .
جای بسی تاسف است که برگزاری امورات فرهنگی نهمین کلانشهر کشور به دست افرادی است که پایبندی اولیه به اصول اخلاقی را نیز رعایت نمی کنند و به راحتی و بدون هیچگونه ابایی اقدام به انتشار اینچنین عکس های غیر اخلاقی در صفحات منتسب به خود می کنند .
برپایی اینچنین نمایشگاه هایی مطمئنا در راستای امورات هنری تاثیر خواهد داشت به شرط آنکه متولیان امر خود از جنس هنر و فرهنگ باشند وگرنه هر شخص عادی می تواند دوربین به دست گرفته و از صحنه های مختلف عکس بگیرد و اسم هنرمند را بر خود نهد !
متولیان امر فرهنگ باید با نظارت و دقت بیشتری اقدام به گزینش افرادی نمایند که می خواهند به عرصه امورات هنری و فرهنگی ورود نمایند و صرف داشتن تمکن مالی نمی تواند دلیلی بر مقبولیت آن باشد .
برای نمایش فرهنگ جامعه کرمانشاه و مردم کرد باید افرادی هم مسلک خود آنان انتخاب شوند نه آنکه عده ای به صرف اسپانسر شدن ، عکس هایی اینچنینی که فقط تعداد محدودی از آنان قابلیت نمایش در عرصه رسانه را داشت ، تبلیغ و ترویج کنند .
[ دوشنبه 93/6/24 ] [ 8:13 عصر ] [ شبنم موحد ]
من حرف نمی زنم
اختلال فراگیر رشد ، عبارتی است که در حال حاضر برای اشاره به مشکلات روان شناختی شدید که در طفولیت ظاهر میشود، بکار میرود. اختلالات فراگیر رشد ، در بردارنده آشفتگی شدید در رشد شناختی ، اجتماعی ، رفتاری و هیجانی کودک است که عوارض گستردهای بر روی فرایند رشد دارد. یکی از این اختلالات ، اوتیسم ، در قلمروهای پژوهشی و بالینی ، به وضوح برجسته شده است. اوتیسم ، کیفیات اصلی انسانی را متاثر میسازد، یعنی معاشرت بین فردی و رابطه پیچیده را مختل میسازد. کودکان مبتلا به اوتیسم ، تقایص شدید در روابط و تبدیل اجتماعی ، بازی بین فردی و ارتباط ظاهر میسازند.
یک نمونه از اوتیسم
نادیا در سن 6 سالگی یک خروس ترسیم کرد. نقاشی او پیچیده و به میزان قابل توجهی دقیق بود. نادیا دارای استعدادهای خاصی بود، اما صحبت نمیکرد. ترجیح میداد تنها باشد، در اطاقش به طرز غیر قابل انعطافی به نظم و ترتیب اشیا اهمیت میداد. و بدون پاسخگویی به دیگران ، ساعتها در اطاق مینشست.
نادیا به عنوان اوتیستیک تشخیص داده شده بود. اختلال اوتیسم که یک اختلال فراگیر رشد است، عبارت است از فقدان پاسخگویی به دیگران و تاخیر شدید در رشد زبان. این مشکل قبل از 36 ماهگی شروع میشود. جالب اما تاسف برانگیز است یادآور شویم که زمانی که درمان او در زمینه ارتقا روابط با دیگران موثر واقع شد، استعدادهای هنریاش کاهش یافت.
[ یکشنبه 93/6/2 ] [ 12:2 عصر ] [ شبنم موحد ]
یک کلاس پر از هوش
اگر تصمیم گرفته اید از هوش های چندگانه در“تدریس”، “تربیت فرزندان” و “رشد و توسعه ی توانایی های فردی خودتان” بهره بگیرید به شما آفرین می گوییم!
به جهان پر رمز و راز هوش های چندگانه خوش آمدید! بیایید نگاهی دوباره به هوش های چندگانه بیافکنیم اما این بار از زاویه ی کاربردی و تکنیکی!
شعار اصلی هوش های چندگانه را از یاد نبرید:
” همه ی ابنای بشر هوش چندگانه دارند.”
این هوش ها می توانند پرورش یافته و تقویت شوند.
این هوش ها می توانند نادیده گرفته شده و ضعیف شوند.
هوارد گاردنر کیست؟
هوارد گاردنرمتولد 1943 پنسیلوانیا است. او به دانشگاه هاروارد رفت. به روانشناسی و علوم اجتماعی علاقه مند شد.وی به کرسی استادی آموزش در هاروارد رسید. از مهمترین کارهای او می توان به چارچوب های ذهن و نظریه هوشهای چندگانه اشاره کرد.
برخی پژوهشگران هوش را یک قابلیت منفرد و عمومی میدانند. برخی دیگر هوش را دربرگیرنده ی دامنهای از مهارتها و استعدادها می دانند.
هوش های چندگانه چیست؟
در حوزه روان شناسی و علوم رفتاری معمولا باور بر این است که:
” هوش موجودیتی منفرد است
که به ارث می رسد
و انسانها مانند لوح سفیدی هستند که هر چیزی را در صورتی که به شیوه ای مناسب ارائه شود، می توان به آنها آموزش داد.”
ادعای هوارد گاردنر ؟
- همه ی ابنای بشر هوش چندگانه دارند.
- این هوش ها می توانند پرورش یافته و تقویت شوند.
- این هوش ها می توانند نادیده گرفته شده و ضعیف شوند.
[ یکشنبه 93/6/2 ] [ 11:52 صبح ] [ شبنم موحد ]
چگونه هوش هیجانی کودکمان را بالا ببریم؟
کودک نوپا بسیار روحیات متغیری دارد. در یک لحظه سلطان جهان است و با شادی دور اتاق می دود و در لحظه ای دیگر مانند یک گاو خشمگین می شود و با نا امیدی گریه می کند و اسباب بازیهایش را پرت می کند.
البته لازم نیست نگران شوید همین بحرانهای کودکی فرصت خوبی است برای اینکه شما بتوانید در سن کم به کودکتان یاد بدهید که چگونه احساسات قوی خود را کنترل کرده و خودرا آرام کند.
وقتی شما به کودک می آموزید که احساسات خود از جمله خشم و عصبانیت و هیجان را کنترل کند، در واقع به تکامل هوش هیجانی او کمک کرده اید. لازم است بدانید هوش هیجانی به کودک شما کمک می کند تا با احساسات خود و دیگران کنار بیاید و آنهارا درک کند، با دیگران ارتباط برقرار کند و به راحتی با دیگران پیوند محکم دوستی ایجاد کند.
روان شناسان عقیده دارند می توان هوش هیجانی را در کودکان و حتی افراد بالغ افزایش داد. با ما در این مقاله همراه شوید و بخوانید:
" برای آشنایی با هوش هیجانی به اینجا برین "
[ یکشنبه 93/6/2 ] [ 11:39 صبح ] [ شبنم موحد ]
::