سفارش تبلیغ
صبا ویژن

نیمکت آخر

ستایشگر معلمی هستم که اندیشیدن را به من آموخت نه اندیشه ها را

تکلیف شب : خوب یا بد؟

 

منظور از تکلیف شب نوشتن و حل کردن به صورت علمی است که معلمان به صورت روزانه برای دانش آموزان در نظر می گیرند و باید توسط خود دانش اموز انجام گیرد .

 

عکس نوزاد - عکس پسر بچه - عکس دختر بچه

 

 

تکلیف شب یک فعالت کاملا علمی می باشد که دارای اهداف بسیار زیادی و فواید قابل توجهی می باشد و علاوه بر افزایش مطالعه و افزایش مهارت های علمی دانش آموزان ، مهارت های زیادی را برای انها ایجاد میکند که اصلی ترین ان تثبت یادگیری هایی می باشد که کودک در مدرسه اموخته است..


از مهمترین اهداف تکلیف شب می توان موارد زیر را نام برد :


1-     تمرین : طی این عمل دانش آموز بردرس تسلط بیشتری پیدا می کند تثبیت یادگیری را به همراه دارد .

2-     شرکت فعال : کودک به صورت کاملا فعال در عمل یادگیری مشارکت دارد .

3-     رشد شخصیتی :دانش آموز در این هدف با این مسئله آشنا می شود که مسئول تمامی کارهایی است که به او  محول شده  و احساس اعتماد به نفس در او تقویت می گردد و در آینده برای قبول مسئولیت ها امادگی پیدا می کند .

4-     روابط متقایل شاگرد با والدین : این هدف باعث می شود که یک مشارکت مثبت و یک ارتباط موثر بین دانش آموز و والدین ایجاد شود و نکته اساسی این است که والدین هدایت کننده این ارتباط باشند و تکالیف دانش آموزان را برای دانش اموز انجام ندهند .

5-     روابط عمومی : (بسط اطلاعات به والدین ) والدین از سیری که کودک در مدرسه با ان روبرو است آشنا می شوند .

6-     خط مشی و مقررات : اجرای امر تکالیف در مدارس و انجام آن به صورت روزانه توسط مقررات وضع شده که مدارس ملزم به رعایت آن هستند .

7-     تنبیه : این قسمت از اهداف تکلیف شب به منظور ایجاد اذیت و آزار و تنبیه دانش آموز تلقی نمی گردد و تنها هدف آن این است که به دانش اموز یاد آور شود فعالیت آن در کلاس در حد انتظارات کلاسی معلم نیست  لذا لازم است فعالیت خود را افزایش و بهبود دهد .

 

حال تکلیف شب در قالب های متفاوتی در مدرسه توسط معلم به دانش اموزان ارائه می شود که میتوان از آنها : تکالیف تمرینی ، تکالیف آماده سازی و آمادگی ، تکالیف بسطی و امتدادی و تکالیف خلاقیتی اشاره کرد که توسط معلم بنا بر نوع درس انتخاب و اجرا می گردد.

 

 

پس نباید با دید غیر علمی امر تکلیف شب را کاری بیهوده تلقی نمود زیرا هر فعالیتی در کلاس درس زیر نظر شخصی متخصص و خبره همچون معلم  از قبل پی ریزی شده و دارای اثرات مثبت اموزشی در بهبود کارکرد دانش اموز می باشد که شامل پیشرفت و یادگیری بهتر و سریع می باشد که اثرات مثبت خود را در دراز مدت نشان می دهد اما نباید از اثرات منفی تکالیف شب هم چشم پوشی کرد زیرا باعث بیزاری کودک از درس می گردد.

 

عکس کودک - با مزه - بزرگ - با کیفیت - بچه

 



[ پنج شنبه 93/11/30 ] [ 9:28 عصر ] [ شبنم موحد ]

نظر

مجله اینترنتی دانستنی ها ، عکس عاشقانه جدید ، اس ام اس های عاشقانه

الکسا